Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:07 Kamyonete çarpmamak için manevra yapan ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı09:01 Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı09:00 İnşaat sahasından elektrik kablosu çalan şahıs suçüstü yakalandı08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu
Sami Er
Türkiye 22 Ekim 2017 - 15:48 Yorum: 0

Vali Günaydın gazetecileri unutmadı

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nde, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Vali Günaydın gazetecileri unutmadı

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nde, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gazeteciler ile birlikte yaş pasta kesen Vali Günaydın yine basın mensupları ile uzun süre sohbet etti.

Resmi İlan Fiyatlarında Artış İstiyoruz

Ziyarette konuşan ve Vali Şehmus Günaydın'ın bu anlamlı günde kendileriyle bir arada olmalarından dolayı gurur duyduklarını ifade eden IGC Başkanı Şevket Karahan: "Gazeteci arkadaşlarımızın sosyal anlamda hakları hep kanunlar çıkarılırken hep güdük çıkarıldı. Sarı basın kartı olmayan gazeteci arkadaşlarımız, meslektaşlarımız emekçilerimiz maalesef yıpranma hakkından yararlanamıyorlar. Bunun düzeltilmesi için hem İçişleri Bakanlığı, hem de Basın İlan Kurumu'na başvurularda bulunduk. İnşallah Bakanlar Kurulu'ndan bu konuyla ilgili düzeltme bir karar çıkacak, bizlerde bunu umut ediyoruz. O çıktıktan sonra inanıyoruz ki ekonomik anlamda da özellikle yerel medya çalışanları daha refaha kavuşacaktır. Bu konuda kamuoyunu aydınlatıcı bilgilendirici bir mektup yayınlayacağız, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da bu mektubu okuduktan sonra inşallah özellikle yerel medya çalışanları için müjdeli bir haber verecek diye düşünüyoruz en azından umut ediyoruz" dedi.

'Çok Hassas Bir Görev Yapıyorsunuz'

Isparta Gazeteciler Cemiyet'i Başkanı Şevket Karahan'ın konuşmasının ardından, basın mensuplarının gününü kutlayan Vali Günaydın, yaptığı değerlendirmede şu görüşlere yer verdi: "Değerli arkadaşlar bende gazeteci arkadaşlarımızın dünya gazeteciler gününü tebrik ediyorum. Isparta'da görev yaptığım süre içerisinde siz gazeteci arkadaşlarımın çok büyük desteğini gördüm, ilk geldiğim günde dedim ki biz Isparta için varız, Ispartalı hemşehrilerimiz için varız, ülkemiz için varız, milletimiz için varız. Sizlerde sağolun bu anlayışımız doğrultusunda yapılan bütün çalışmalarda yanımızda oldunuz, yapılan bütün çalışmaları vatandaşımıza hemşehrilerimize aktardınız. Bizlerde her zaman sizlerle birlikte olmaya gayret ettik, sizlere destek olmaya çalıştık bundan sonra da aynı kararlılıkla aynı anlayışla bu düşüncemiz doğrultusunda sizlerin yanında olacağız."

Vali Günaydın gazetecileri unutmadı

Vali Günaydın gazetecileri unutmadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber