Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mayıs 2016 - 17:13 Yorum: 0

Vali Güner Aile Haftası’nı Kutladı

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, "Aile Haftası" ile ilgili bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Güner Aile Haftası’nı Kutladı

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, "Aile Haftası" ile ilgili bir kutlama mesajı yayınladı.

Yayınladığı mesajında ailenin korunması ve güçlendirilmesinin ve ailenin önemine dikkat çekmek için her yıl 15 Mayıs'ı içine alan haftanın Aile Haftası olarak kutlandığını ifade eden Vali Güner, "Aile, toplumun en küçük birimi olup evlilik bağıyla kurulup gelişen, toplumumuzun en temel unsurudur. Toplumlar ailelerin bir araya gelmesiyle oluşur. Bu açıdan toplum için ailenin önemi büyüktür.

Çocukların eğitiminin başlangıç noktası olan ailenin, sosyal ve ekonomik açıdan desteklenmesi ve güçlendirilmesi ile toplumsal doku da güçlenmiş olur. Aile içi demokrasi ve iletişimin geliştirilmesi, ailelerin parçalanmasına engel olacağı gibi toplumsal gelişim ve değişimlere uyumu ve mücadeleyi kolaylaştıracak, ayakları yere basan, kendine güvenli ve başarılı nesiller yetişmesine de katkı sağlayacaktır. Aileler mutlu ve huzurlu olursa millet de güçlü ve kuvvetli olur.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün Afyonkarahisar'lı hemşehrilerimin "Aile Haftasını" kutlar, tüm ailelere sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler dilerim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber