Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ekim 2016 - 17:18 Yorum: 0

Vali Güvençer eğitimcileri ağırladı

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Akış Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i makamında...

Vali Güvençer eğitimcileri ağırladı

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Akış Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i makamında ziyaret etti.

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, Eğitim-Bir-Sen'in hazırladığı "Eğitime Bakış 2016 İzleme ve Değerlendirme Raporu ve Kelebeğin Rüyası" isimli kitapları Vali Güvençer'e takdim etti.

Ziyarette konuşan Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, Türkiye'de eğitimle ilgili hemen hemen bütün göstergeleri içeren, farklı açılardan değerlendiren, her birine yönelik analizlere yer verilen ve bu yönleriyle bu alanda bugüne kadar hazırlanmış en kapsamlı çalışmanın genel merkez tarafından yapıldığını belirterek, "Eğitime Bakış 2016: İzleme ve Değerlendirme Raporu hazırlanırken, eğitime dair ulusal ve uluslararası göstergeler, parametreler incelenmiştir. Raporumuzun, birçok veriyi toplu olarak sunmak niteliğiyle, gerek öğretmenlerin ve eğitimle ilgili araştırma yapan akademisyenlerin gerekse eğitim politikalarıyla ilgili siyasi ve idari karar alıcıların çalışma masalarında yer alacak temel bir kaynak olacağına inanıyoruz" dedi.

Vali Güvençer de verilen rapor ve kitabı inceleyerek, çalışmalarının çok güzel olduğunu ve değerlendirilmesi gerektiğini ifade ederek kendilerini kutladı.

Manisa Bahçeşehir Koleji kurucusu Fırat Atlıhan ve Okul Müdürü Nurdan Zorar Gündoğdu, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret ederek, Bahçeşehir Üniversitesinin hazırladığı, İbni Sina'nın Tıp Kanunları ve Gelibolu Mektupları adlı kitapları hediye etti.

Ziyarette konuşan, Manisa Bahçeşehir Koleji Kurucusu Fırat Atlıhan,"Sayın Valimize hoş geldin ziyaretinde bulunmak, Üniversitemiz ve Manisa'da açılan Okulumuz hakkında bilgi vermek istiyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz." dedi.

Vali Güvençer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, konuklarına yaptıkları çalışmalar konusunda başarılar diledi.

Vali Güvençer eğitimcileri ağırladı

Vali Güvençer eğitimcileri ağırladı

Vali Güvençer eğitimcileri ağırladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber