Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 26 Eylül 2017 - 15:33 Yorum: 0

Vali Güvençer’den İtfaiye Teşkilatı’na kutlama

İtfaiye Teşkilatı'nın 303'üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, İtfaiye Dairesi Başkanlığını ziyaret ederek,...

Vali Güvençer’den İtfaiye Teşkilatı’na kutlama

İtfaiye Teşkilatı'nın 303'üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, İtfaiye Dairesi Başkanlığını ziyaret ederek, yıldönümünü kutladı.

Vali Güvençer'i ziyaretinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün karşıladı. Ziyarette İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bekir Şen, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Ali Dedeler hazır bulundu. Vali Güvençer ziyaretinde ilk olarak görevde ve yeni emekli olan personel ile selamlaştı. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül'e yıldönümü dolayısıyla çiçek takdiminde bulunan Vali Güvençer, ardından incelemelerde bulunarak araçlar ve yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Anı defterini imzalayan Vali Güvençer, daha sonra itfaiye personeli ile oturup sohbet etti. Yapılan inceleme ve sohbet sonrasında Vali Güvençer, tüm personel ile yeniden selamlaşarak çalışmalarında kolaylıklar ve başarı dileklerini iletti.

Vali Güvençer’den İtfaiye Teşkilatı’na kutlama

Vali Güvençer’den İtfaiye Teşkilatı’na kutlama

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber