Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Ocak 2018 - 17:03 Yorum: 0

Vali Güzeloğlu, Bismil’de muhtarlarla buluştu

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Bismil ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Vali Güzeloğlu, Bismil’de muhtarlarla buluştu

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Bismil ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Jandarma Bölge Komutanlığına atanan Tümgeneral Halis Zafer Koç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Demir, kamu kurum müdürleri ile birlikte Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Turgay Gülenç'i makamında ziyaret etti. Daha sonra kaymakamlık toplantı salonunda ilçede görevli muhtarlarla bir araya gelen Vali Güzeloğlu, burada bir konuşma yaptı.

Vali Güzeloğlu, en iyi hizmeti, insanların gönlüne dokunan hizmet kalitesini ve anlayışını hayata geçireceklerini söyledi. Vali Güzeloğlu, "İçte ve dışta, bütün ihanetlere, terör örgütlerine, PKK, FETÖ gibi ihanet şebekelerine rağmen bu büyük devlet ve millet yoluna kararlılıkla devam ediyor ve edecek inşallah. Bu noktada, bu büyük yürüyüşü kimse durduramaz ve durduramayacak. 15 Temmuz'da nasıl ki FETÖ ihaneti bu devleti ve milleti isterken, alanlarda ve meydanlarda bütün insanlarımız, gencimiz yaşlımız dimdik ayaktaysa, bu bölgede PKK ve onun işbirlikçileri, yıllardır bu bölgeyi bölmek, parçalamak ve yıprattırmak ve bu ihaneti yapmak noktasındayken, milletimizin duruşu ile güvenlik kuvvetlerimizin kararlı mücadelesi ile nasıl bertaraf olmuş ve milletin zihninden de ötelenmiş ve atılmış durumdaysa, bütün ihanete konu olanların akıbeti budur. Bugün huzur ve güven hamdolsun bu ülkenin her bir köşesinde, Diyarbakır'da ve Bismil'de egemendir. Sağlanan huzur ve güven ortamı sonrasında bugün önceliğimiz de ekonomi, sosyal ve toplumsal kalkınmadır. Çok kısa bir süre içerisinde bu kadar hizmet Bismil'de buluşuyorsa bu, kaynakların, imkanların doğru kullanılması, milletin yararına harcanmasını gösteriyor" dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber