Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Eylül 2016 - 14:33 Yorum: 0

Vali Güzeloğlu öğrencileri makamında ağırladı

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Vali Güzeloğlu öğrencileri makamında ağırladı

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 2016-2017 eğitim öğretim dönemi öncesinde Yeni Turan Anaokulu Müdürü Zehra Ovalı, öğretmen Betül Adıgüzel, öğrenci Ceren Ataç ve Kazım Deniz Karakaya'yı makamında ağırladı. Misafirlerini ayakta karşılayan Vali Güzeloğlu, yeni eğitim ve öğretim dönemi öncesinde öğrencilere başarılar diledi. Ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çekilen Vali Güzeloğlu, öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Öğretim görevlileri ve öğrencilerini ağırladıktan sonra İzmit Solaklar İlkokulu'nda düzenlenen törene katılan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, öğrenci ve velilerle bir araya geldi. Solaklar'da düzenlenen törene Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, çok sayıda bürokrat ve öğrenci velisi katıldı. İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başlayan tören 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma temalı sinevizyon gösterimi ile devam etti. Program Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun ders zilini çalması ile sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber