Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 30 Mart 2019 - 16:03 Yorum: 0

Vali Hulusi Şahin’in eşi Ebru Şahin’den Gercüş ziyareti

Batman Valisi Hulusi Şahin'in eşi ve Batman Gönül Elçileri temsilcisi Ebru Şahin, kaymakam eşleriyle Gercüş ilçesini ziyaret etti.

Vali Hulusi Şahin’in eşi Ebru Şahin’den Gercüş ziyareti

Batman Valisi Hulusi Şahin'in eşi ve Batman Gönül Elçileri temsilcisi Ebru Şahin, kaymakam eşleriyle Gercüş ilçesini ziyaret etti. Şahin, beraberindeki kaymakam eşleriyle Gercüş Belediyesi Bilgi Evi ve Kadın Kültür Merkezini ziyaret ederek, kadınlarla bir araya gelip sohbet etti.

Vali Hulusi Şahin'in eşi Ebru Şahin, Gercüş ilçesine bağlı Arıca köyünde eğitim-öğretim faaliyeti gösteren ilköğretim okulunu ve anaokulunu da ziyaret etti. Okullarda yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi alan Ebru Şahin, minik öğrencilerle yakından ilgilenerek, kendilerine çeşitli hediyeler verdi.

Daha sonra Şahin ve beraberindekiler Arıca köyünde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen kadın kanserleri ve tarama yöntemleri programına katıldı. Toplum Sağlığı Merkezi tarafından kadın kanserlerine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacı ile düzenlenen etkinlikte, kadınların kanser hastalığına karşı almaları gereken tedbirler anlatıldı.

Vali Hulusi Şahin’in eşi Ebru Şahin’den Gercüş ziyareti

Vali Hulusi Şahin’in eşi Ebru Şahin’den Gercüş ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber