Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Şubat 2018 - 15:38 Yorum: 0

Vali, ihtiyaç sahibi aileye sahip çıktı

Ardahan'ın Gürçayır Mahallesinde yaşayan, biri hasta 2 çocuklu Aydın ailesine yardım yapılması yönünde sosyal medyada yer alan paylaşımlarının ardından...

Vali, ihtiyaç sahibi aileye sahip çıktı

Ardahan'ın Gürçayır Mahallesinde yaşayan, biri hasta 2 çocuklu Aydın ailesine yardım yapılması yönünde sosyal medyada yer alan paylaşımlarının ardından Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez'in talimatıyla harekete geçen Valiliğimiz SYD Vakfı, ailenin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak il merkezinde bir daireye yerleştirdi.

Gürçayır mahallesinde yaşayan Aydın ailesinin 16 aylık kızları Birsu Aydın, geçirdiği rahatsızlık sonucu bir gözünü kaybetti. Annesi, babası ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Birsu Aydın'ın devam eden tedavi süreci ve yaşadığı evin sağlıksız durumda olduğu yönünde sosyal medyada paylaşımlar yapılması üzerine Vali Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez aileye sahip çıktı.

Vali Bilmez'in talimatı üzerine SYD Vakfı aile için il merkezinde bir daire kiralayarak, ihtiyaç duyulan eşyaları da alarak aileyi yerleştirdi.

Vali, ihtiyaç sahibi aileye sahip çıktı

Vali, ihtiyaç sahibi aileye sahip çıktı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber