Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Mayıs 2017 - 18:58 Yorum: 0

Vali İpek, Bakan Özhaseki ile yatırımları görüştü

Vilayetler Hizmet Birliği Başkanlığı 44. Olağan Genel Meclisi Toplantısı'na katılmak üzere Ankara'ya giden Sinop Valisi Hasan İpek, AK Parti Sinop Milletvekili...

Vali İpek, Bakan Özhaseki ile yatırımları görüştü

Vilayetler Hizmet Birliği Başkanlığı 44. Olağan Genel Meclisi Toplantısı'na katılmak üzere Ankara'ya giden Sinop Valisi Hasan İpek, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Bakan Özhaseki'nin makamında gerçekleşen ziyarette, Vali Hasan İpek ve AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile bir süre sohbet ederek ilde yapılacak olan yatırımlarla ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Vali Hasan İpek'in Bakan Mehmet Özhaseki'yi ziyaretine, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber