Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ekim 2016 - 10:24 Yorum: 0

Vali Işık’tan köylerde inceleme

Amasya Valisi Salih Işık, "Amasya'nın her köyüne üst standartlarda hizmet götürebilmek için devletimizin tüm imkanları seferber edilmektedir. Amasya'nın...

Vali Işık’tan köylerde inceleme

Amasya Valisi Salih Işık, "Amasya'nın her köyüne üst standartlarda hizmet götürebilmek için devletimizin tüm imkanları seferber edilmektedir. Amasya'nın her köşesi bizim için değerlidir" dedi.

Taşova'nın Karsavul, Gökpınar, Sofualan ve Alparslan köylerinde Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu ile birlikte asfaltlama çalışması yapılan köy yollarında incelemelerde bulunan Vali Işık, muhtarlardan da köylerin ihtiyaçlarına dair bilgiler aldı.

"Köylerde yaşayan vatandaşlarımızın da şehir merkezlerindeki gibi imkanlara sahip olabilmesi için ilgili kurumlarımızca gerekli çalışmaları yürütüyoruz" diyen Salih Işık, Alpaslan Köyü Müzesi ve Seyyid Nureddin Alparslan Türbesi'ni de ziyaret etti.

Işık, son olarak İl Özel İdare parke taşı fabrikası ve yeni şantiye alanında da incelemelerde bulundu.

Vali Işık’tan köylerde inceleme

Vali Işık’tan köylerde inceleme

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber