Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ağustos 2016 - 22:03 Yorum: 0

Vali Işın: “Bu ülkeye ihanet edenler Kürt’ü de, Türk’ü de karşısında bulacak”

Ağrı'da yapımı tamamlanan grup köy yollarının açılında konuşan Ağrı Valisi Musa Işın, "Bu ülkeye ihanet edenler bizi karşısında bulacak, Kürt'ü...

Vali Işın: “Bu ülkeye ihanet edenler Kürt’ü de, Türk’ü de karşısında bulacak”

Ağrı'da yapımı tamamlanan grup köy yollarının açılında konuşan Ağrı Valisi Musa Işın, "Bu ülkeye ihanet edenler bizi karşısında bulacak, Kürt'ü de, Türk'ü de karşısında bulacak" dedi.

Ağrı'da yapımı tamamlanan Murat grup yollarının açılış töreninde konuşan Vali Musa Işın, "15 Temmuz'da Türkiye çok güzel bir birliktelik sağladı. Bu topraklarda yaşayan 78 milyon insan hep beraber bayrağımız altında birleşerek büyük bir tehlikeyi bertaraf etti. Ülkemiz işgal edilmekten kurtuldu. Ülkemiz istiklalini, geleceğini 15 Temmuz'da hain insanların ellerinden tekrar aldı ve geleceğine sahip çıktı. Dikkat ederseniz bu güçlü birliktelik, insanlarımızın tek bayrak altında toplanması ve vatanına sahip çıkması birilerini içeriden ve dışarıdan rahatsız etti. Hemen harekete geçtiler. 15 Temmuz'dan bugüne kadar Gaziantep, Elazığ, Van, Diyarbakır ve Mardin'de 70 şehit verdik. Polisimiz, askerimiz, sivil vatandaşlarımız düğünlerini yaparken katledildiler. Her kim olursa olsun huzurumuzu bozan elleri kıracağız ve o hainlerin karşısına dikileceğiz" dedi.

Ülkenin birliğini, huzurunu isteyenlerin PKK'yı reddetmeleri gerektiğini ifade eden Vali Işın, "Halkımız ile birlikte hep beraber PKK'ya karşı çıkacağız ve bizim huzurumuzu bozamazsın diyeceğiz. PKK'yı temsil edenlere de karşı çıkacağız. Eğer bu ülkenin birliğini, huzurunu ve refahını istiyorsanız siz PKK'yı reddedeceksiniz. PKK ile ilişkisini kesmez ise PKK'nın partisine de bunu diyeceğiz. Onlara da muamelemiz aynen PKK'ya yaptığımız muamele gibi olacak. Bunda hiç tereddüt yok. Bu ülkeye ihanet edenler bizi karşısında bulacak, Kürt'ü de, Türk'ü de karşısında bulacak" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber