Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mayıs 2016 - 16:53 Yorum: 0

Vali Kahraman’dan Engelliler Haftası Farkındalık Mesajı

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman Engelliler Haftası münasebetiyle bir farkındalık mesajı yayımladı.

Vali Kahraman’dan Engelliler Haftası Farkındalık Mesajı

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman Engelliler Haftası münasebetiyle bir farkındalık mesajı yayımladı.

Vali Kahraman mesajında; "Medeni toplumlar, engeli ne olursa olsun, tüm insanların eşit ve huzur içinde yaşaması için üzerine düşen görevi yapmaktadır. Bizler, tüm vatandaşlarımızı Yaradan'ın emaneti olarak görüp onlara hizmet etmeye kendimize düstur edinmişiz. Engelli kardeşlerimiz toplum için bir yük değil tam tersine toplumun asli unsurlarıdır. Onların mutluluğu, huzuru tüm insanlara sirayet ederse daha güçlü ve huzurlu bir topluma kavuşuruz. Bütün çalışmalarımız, projelerimiz tüm insanlar içindir. Bu nedenle kimseye ayrım yapmadan hizmetlerimize devam ediyoruz.

Engelli kardeşlerimizin özellikle eğitimde, sporda, sanatta başarılarını gördükçe çalışma azmimiz daha da artıyor. Devletimiz, eğitim ve sağlık başta olmak üzere istihdamda ve barınmada engelli vatandaşlarımıza pozitif ayrımcılık uyguluyor. Bu özverili tutum sadece devletimizin imkânlarıyla sınırlı kalmamalıdır. Başta sivil toplum örgütleri olmak üzere tüm vatandaşlarımızın engelli kardeşlerimize özellikle manevi destek olmaları gerekir. Empati kurmayı başarabilsek engelli kardeşlerimize sevgi ve ilgimizi yansıtabilirsek daha güzel bir dünyanın mimarları oluruz.

Bizler engelli tüm kardeşlerimizi aktif hale getirene kadar çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah engelli kardeşlerimizi geçmişte olduğu gibi bundan sonra da desteklemeyi sürdüreceğiz.

Engellilerin sorunlarıyla ilgili milletçe sorumlu davranıp tüm engelleri ortadan kaldırmak temennisiyle 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nın engelli vatandaşlarımızın daha mutlu huzurlu ve başarılı olmasına katkıda bulunacak etkinliklerle geçmesini canı gönülden diliyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber