Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Kültür 08 Temmuz 2020 - 19:18 Yorum: 0

Vali Kaldırım ve Başkan Yüce sel bölgesinde incelemelerde bulundu

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce sağanak yağışların ardından Kaynarca'da sel ve su taşkınlarının...

Vali Kaldırım ve Başkan Yüce sel bölgesinde incelemelerde bulundu

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce sağanak yağışların ardından Kaynarca'da sel ve su taşkınlarının yaşandığı bölgelerde incelemelerde bulundu.

Dün gece başlayan ve sabah saatlerine kadar etkisini gösteren yağışın ardından Kaynarca'da meydana gelen sel ve su taşkınlarına Büyükşehir ve SASKİ ekipleri hızla müdahalede bulundu. Şehrin özellikle kuzey bölgesinde etkisini gösteren yağışla birlikte Kaynarca'da metrekareye 72 kilogram yağış düştüğü bildirildi. Sabahın ilk saatlerinden itibaren yoğun bir mesai harcayarak taşkınlara müdahale eden SASKİ ekipleri marifetiyle sel nedeniyle kapanan köy yolları temizlenirken, bahçelerinde su taşkını meydana gelen vatandaşların da bahçelerinden su vidanjör araçlarının yardımıyla çekildi. Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, Vali Kaldırım ve Başkan Yüce'ye son duruma ilişkin bilgiler verdi.

Bölgeyi ziyaretinde geçmiş olsun dileklerini paylaşan ve yapacakları çalışmalarla kısa sürede hayatı normale döndüreceklerini ifade eden Başkan Ekrem Yüce, "Valimiz Çetin Oktay Kaldırım ile Kaynarca'dayız. Özellikle şehrimizin kuzey bölgesinde etkisini gösteren yağışlarla oluşan tablodan üzüntü duyuyorum. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hamd olsun herhangi bir can kaybımız yok. Sabahın ilk ışıklarından bu yana Büyükşehir ve SASKİ ekiplerimiz bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Derelerin taşmasıyla kapanan mahalle yollarını tekrardan ulaşıma açtık. Hanelerde yaşanan su baskılarına müdahalede bulunduk. Vatandaşlarımızın yanındayız. Afet sonucu oluşan hasarı en kısa sürede onaracak, kısa sürede hayatı normale döndüreceğiz. Ekiplerimiz de yine teyakkuz halinde olacak" dedi.

Vali Kaldırım ve Başkan Yüce sel bölgesinde incelemelerde bulundu

Vali Kaldırım ve Başkan Yüce sel bölgesinde incelemelerde bulundu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber