Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Mart 2018 - 16:03 Yorum: 0

Vali Kalkancı şehit aileleriyle bir araya geldi

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı ve beraberindeki heyet, şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Vali Kalkancı şehit aileleriyle bir araya geldi

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı ve beraberindeki heyet, şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. Yıldönümü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret eden Vali Nurullah Naci Kalkancı, eşi Yasemin Kalkancı, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, protokol eşleri ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Şube Başkanı Hacı Erdengi, 2003 yılında Adana'nın Yüreğir ilçesinde teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Jandarma Er Zeynel Abidin Ateş'in ailesini ziyaret etti. Heyet daha sonra 1 Ocak 2016 tarihinde Şırnak'ın Cizre İlçesinde güvenlik kuvvetlerince yürütülen operasyon esnasında PKK bölücü terör örgütü mensuplarının attığı roketle şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Abdulkadir Öner'in ailesini ziyaret etti. Buradaki ziyaretin ardından Vali Nurullah Naci Kalkancı ve beraberindeki heyet, 2 Eylül 2012 tarihinde Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları ile girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Er Serdar Küpeli'nin ailesini ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretlerde Vali Nurullah Naci Kalkancı ve eşi Yasemin Kalkancı,şehit çocuklarına yakın ilgi göstererek çeşitli oyuncak ve hediyeler verdi. Ziyaretlerde şehit aileleriyle sohbet ederek yakın ilgi gösteren Vali Nurullah Naci Kalkancı, "Şehitlerimizin geride kalan aileleri milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Bu vatan için şehitlik ve gazilik mertebesine ulaşmış, Çanakkale'den, İstiklal Savaşından günümüze kadar nice şehitlerimiz ve gazilerimiz hürmetine bu topraklar bizlere vatan olmuştur. Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bugünlerimizi şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Devletimizin bütün kapıları şehit ailelerimize her zaman açıktır. Bu vesile ile vatanımızın birlik ve bütünlüğünün korunması, ülkenin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" ifadelerini kullandı.

Şehit aileleri ise, ziyaretten duyduklarını memnuniyeti dile getirerek, Vali Nurullah Naci Kalkancı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Vali Kalkancı şehit aileleriyle bir araya geldi

Vali Kalkancı şehit aileleriyle bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber