Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 02 Eylül 2015 - 09:03 Yorum: 0

Vali Kamçı, 7.Ana Jet Üs Komutanlığında

Vali Kamçı, 7.Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret ederek Tuğgeneral Emin Ayık’a iadei ziyarette bulundu.

Vali Kamçı, 7.Ana Jet Üs Komutanlığında

MALATYA - Malatya Valisi Süleyman Kamçı, 7.Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret ederek Tuğgeneral  Emin Ayık’a iadei ziyarette bulundu.

     2015 yılı Yüksek Askeri Şura kararları gereği Hava Kuvvetleri Komutanlığı Personel Daire Başkanlığı görevinden 7’nci Ana Jet Üs Komutanlığı görevine atanan Tuğg. Ayık, geçtiğimiz hafta Vali Kamçı’ya nezaket ziyaretinde bulunmuştur.

     Vali Kamçı’da Tuğg. Ayık’a iadei ziyarette bulunarak yeni görevinde başarılar dileyerek bir süre sohbet etti.

     Üs komutanlığında Tuğg. Ayık tarafından karşılanan Vali Kamçı’ya şeref defterini imzaladıktan sonra ziyareti anısına Tuğg. Ayık tarafından plaket takdim edildi.

     7.Ana Jet Üs Komutanlığını ziyareti öncesi Malatya Havalimanı’ nı da ziyaret eden Vali kamçı’yı Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müdürü Akan Aydoğan, Türk Hava Yolları Satış Müdürü Hasan Özgül ve yetkililer karşıladı. Burada Aydoğan’ dan Havalimanı ve İşletmesi hakkında bilgiler alan Vali Kamçı’ya Havalimanı terminal binası ve idari birimlerinin yetersiz kaldığı ve genişletme çalışmaları yapılacağı bilgisi verildi.

     Özgül tarafından da Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet seferleri hakkında bilgilendirilen Vali Kamçı’ya ziyaretinden duyulan memnuniyet bildirilerek plaket takdim edildi.

     Vali Kamçı ziyaretleri sonrası yetkililere teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber