Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mayıs 2016 - 14:08 Yorum: 0

Vali Kamçı, Azeri Misafirlerini Ağırladı

5. Malatya Kitap ve Kültür Fuarı için Malatya'ya gelen Azeri Milletvekili Ganire Paşayeva, Nagif Hamzayev ve beraberindekiler, Vali Süleyman Kamçı'yı makamında...

Vali Kamçı, Azeri Misafirlerini Ağırladı

5. Malatya Kitap ve Kültür Fuarı için Malatya'ya gelen Azeri Milletvekili Ganire Paşayeva, Nagif Hamzayev ve beraberindekiler, Vali Süleyman Kamçı'yı makamında ziyaret etti.

Malatya Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür A.Ş'nin organizasyonunda Bosna Hersek'in merhum lideri Aliya İzzetbegoviç anısına düzenlenen 5. Malatya Kitap ve Kültür Fuarı açılış töreni için Malatya'ya gelen Azeri Milletvekili Ganire Paşayeva, Nagif Hamzayev, İnönü Üniversitesinde okuyan Azerbaycan vatandaşı öğrencilerin başkanı Ramal Şemşetli ve beraberindekiler Vali Kamçı'yı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Ziyaretçiler, bu yıl Bosna Hersek'in merhum lideri Aliya İzzetbegoviç anısına 5.'si düzenlenen Malatya Kitap ve Kültür Fuarından dolayı Vali Süleyman Kamçı'ya duydukları memnuniyeti dile getirdi. Vali Kamçı'da bu tür organizelerin kardeş ülkeler açısından birlik ve beraberliğin pekişmesi noktasında ve aydınlık gelecek açısından son derece sevindirici ve umut verici olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber