Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yaşam 21 Şubat 2016 - 21:01 Yorum: 0

Vali Kamçı, şehit Mehmet Dinç’in mevlidine katıldı

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Diyabakır' ın Sur ilçesinde şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Dinç’in mevlidine katıldı.

Vali Kamçı, şehit Mehmet Dinç’in mevlidine katıldı

MALATYA - Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Diyabakır' ın Sur ilçesinde şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Dinç’in mevlidine katıldı.

Şehidin babası Ramazan Dinç ve aile yakınları tarafından karşılanan Vali Kamçı ile birlikte 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Avni Angun, Milletvekili Öznur Çalık, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İl Müftü Yardımcıları ile birlikte Askeri Personel ve Emniyet Personeli de mevlide katıldı.

mevlid7.jpg

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan mevlüt programında dualar okundu. İl Müftü Yardımcısı Emin Yılmaz’ın duası ile son bulan mevlit programının sonunda şehit Astsubay’ın babası Ramazan Dinç’e ve yakınlarına taziyelerini ileten Vali Kamçı ve protokol üyeleri taziye çadırından ayrıldı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber