Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 21 Kasım 2014 - 09:41 Yorum: 0

Vali Kamçı, vatandaşın görüşünü aldı

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu ve vatandaşlarla görüştü.

Vali Kamçı, vatandaşın görüşünü aldı

MALATYA - Vali Kamçı Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu ve vatandaşlarla görüştü.

      İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hasan Aksoy ve İl Müdürlükleri yetkilileri ile ilk olarak Pütürge ilçesini ziyaret etti. Burada Kaymakam Osman Doğramacı, Doğanyol İlçe Kaymakamı Serdar Karal, Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Polat, Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Üsteğmen İbrahim Dündar, İlçe Emniyet Amiri Komiser Mehmet Bulut, Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Celal Bolat, Daire Müdürleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Vali Kamçı vatandaşlarla bir süre görüşerek Kaymakamlık makamında Kaymakam Doğramacı’ dan brifing aldı. Belediye Başkanlığını da ziyaret ederek Başkan Polat’tan çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı. İlçede yeni yapılacak olan Hükümet Binası ve Emniyet Amirliği binası için arazi tahsisi amacıyla görüşmelerde bulunarak birlikte uygun arazileri yerinde incelemek üzere belediye binasından ayrıldılar.

      Belediye binası yanında bulunan İlçe Kaymakamlığına ait Hanım Evi Eğitim ve Kültür Merkezini de ziyaret etti. Kendisine ikram edilen aşureyi yiyerek faaliyetlerinden dolayı kendilerini kutladı.

      Kamu binaların yapılacağı arazileri yerinde inceleyerek yetkililerden bilgileri aldıktan sonra o sırada okula giden öğrencileri yanına çağırarak dersleri ve okulları ile ilgili sorular sorarak derslerinde başarılar dileyip öğrencilere hediyeler verdi.

      Yapımı yeni tamamlanan ve hizmete giren İlçe Jandarma Bölük Komutanlığını ziyaret ederek kalekol olarak tabir edilen bina hakkında bilgiler aldı. Hasarlı olması nedeni ile yıkım kararı alınan İlçe Emniyet Müdürlüğü Binasında da incelemelerde bulunan Vali Kamçı’ ya Kaymakam Doğramacı, Başkan Polat ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri açıklamalarda bulundu.

       İlçe Emniyet Amirliğinden ayrılan Vali Kamçı vatandaşların yoğun olarak bulunduğu ilçe meydanında bir toplantı düzenleyerek yeni yapılacak Hükümet Binası için tahsis edilecek alternatif araziler için vatandaşların görüşünü aldı. Vatandaşların büyük çoğunluğunun tarım yapılabilecek arazilerden uzak ve merkeze yakın bir araziye yapılması yönünde görüş belirterek ilçedeki eğitim ve sağlık ile ilgili sorunlarını da ilettiler. Vali Kamçı İl Sağlık ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden konu hakkında bilgi alarak sorunların çözülmesi için talimat verdi.

      Doğanyol ilçesine giderken Gökçe mahallesinde bir süre dinlenerek vatandaşlarla da sohbet ettikten sonra ilçeye hareket etti. Burada Kaymakam Serdar Karal, Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı Recep Gülbey, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Suat Günaydın, İlçe Emniyet Amiri Abdulvahap Çetin, Daire Müdürleri ve Mahalle Muhtarları tarafından karşılanan Vali Kamçı Kaymakamlık, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğini de ziyaret ederek öğretmenevinde muhtarlarla bir toplantı gerçekleştirdi. Muhtarlardan mahalleleri ve ihtiyaçları konusunda bilgiler aldıktan sonra yapımı tamamlanan ve önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan Hükümet Binasında incelemelerde bulundu. Son olarak Başkan Gülbey’ i makamında ziyaret ederek belediye hizmetleri hakkında görüş alışverişinde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber