Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Kasım 2016 - 15:18 Yorum: 0

Vali Karaloğlu, AESOB’u ziyaret etti

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ni (AESOB) ziyaret etti.

Vali Karaloğlu, AESOB’u ziyaret etti

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ni (AESOB) ziyaret etti. Birliğe bağlı oda başkanları ile bir araya gelen Karaloğlu, ekonomik krizlerin Türkiye'yi teğet geçtiğini belirterek esnafın ümitli olması gerektiğini vurguladı. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, AESOB'u ziyaret etti. Ziyarette vali Karaoğlu, AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı. Vali Karaloğlu, daha sonra AESOB'ta 75 oda başkanı ile bir araya geldi. Toplantıda AESOB Başkanı Adlıhan Dere, "Turizm'de yaşanan sıkıntıların sizin önderliğinizde sektörün tüm tarafları bir araya getirilerek çözüm konusunda olumlu sonuçlar alınması sağlanmış, hasarın büyümesi engellenmiştir. Esnafımızın talepleri sizin girişimleriniz sonucu Antalya'yı ziyaret eden bakanlarımıza iletilmiş, birçok sorunumuz çözüm bulmuştur" dedi.

Esnaf 2017'den umutlu olmalı

Turizm sektöründe yaşanan krizi Antalya esnafı açısından değerlendiren Karaloğlu, esnafın turizmde yaşanan krizde hiçbir suçunun olmadığını yaşanan zorlukların terör örgütleri tarafından düşürülen Rus uçağının yansımaları olduğunu belirterek, "Rusya ile ilişkilerimiz düzeldi ve Antalya potansiyeli çok yüksek bir şehir. Bu yüzden 2017'den herkes umutlu olmalı."

Toplantı sonrası AESOB Başkanı Dere, Vali Münir Karaloğlu'na Ahi Evran heykelciği takdim etti.

Vali Karaloğlu, AESOB’u ziyaret etti

Vali Karaloğlu, AESOB’u ziyaret etti

Vali Karaloğlu, AESOB’u ziyaret etti

Vali Karaloğlu, AESOB’u ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber