Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 03 Eylül 2016 - 09:24 Yorum: 0

Vali Karaloğlu Kaş’ta

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kaş ilçesi'nde incelemelerde bulundu.

Vali Karaloğlu Kaş’ta

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kaş ilçesi'nde incelemelerde bulundu. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kaş ilçesini ziyaret etti. Vali Karaoğlu'nu, Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, Belediye Başkanı Halil Kocaer ve ilçe protokolü karşıladı.

İlk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Karaloğlu, Bayar'dan brifing aldı. Daha sonra Belediye Başkanı Halil Kocaer'i ziyaret eden Vali Münir Karaloğlu'na belediye çalışmaları hakkında bilgi verildi.

"Gömbe Yaylası'na duble yol yapmalıyız"

Kaş'ı, Gömbe Yaylası üzerinden İç Anadolu Bölgesi'ne bağlayan yolun mutlaka duble olarak planlanması gerektiğini ifade eden Vali Münir Karaloğlu, "Bu konuda gerekli çalışmayı yapacağız. Bu bölgeye bir havalimanı mutlaka gerekiyor. Bu konuda da gerekli çalışmayı yapmalıyız" dedi. Vali Karaloğlu, ilçeye modern bir kütüphane yapılması konusunda da çalışma yapılmasını istedi.

Vali Karaloğlu, daha sonra beraberindekilerle incelemelerde bulunmak üzere Saklıkent'e geçti. Patara Antik kenti ve Xanthos Antik Kenti'ni de ziyaret eden Vali Karaloğlu, iki antik kentte yapılan kazı çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Antalya Valisi Karaloğlu'na, Kaş ilçesi çalışma ziyaretinde, AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yusuf Kelleli, İl Emniyet Müdürü Cemil Tombul, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, Ulaştırma Bölge Müdürü İlker Çelik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dallı, Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Acar, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, Müze Müdürü Mustafa Demirel ile Rölöve ve Anıtlar Müdürü Berna Görgün eşlik etti.

Vali Karaloğlu Kaş’ta

Vali Karaloğlu Kaş’ta

Vali Karaloğlu Kaş’ta

Vali Karaloğlu Kaş’ta

Vali Karaloğlu Kaş’ta

Vali Karaloğlu Kaş’ta

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber