Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 25 Haziran 2016 - 15:58 Yorum: 0

Vali Karaloğlu Yangını Havadan İnceledi

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kumluca ilçesinde devam eden orman yangında havadan ve karadan çalışma yapan ekipleri ziyaret ederek yangın hakkında bilgi...

Vali Karaloğlu Yangını Havadan İnceledi

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kumluca ilçesinde devam eden orman yangında havadan ve karadan çalışma yapan ekipleri ziyaret ederek yangın hakkında bilgi aldı.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde dün başlayan orman yangını büyüyerek devam ediyor. Vali Münir Karaloğlu havadan ve karadan çalışma yapan ekipleri ziyaret ederek yangın hakkında bilgi aldı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Karaloğlu, "Vatandaşımızın oluşan zararları yangın söndürüldükten sonra hızlıca tespiti yapılıp giderilecektir. Vatandaşımız müsterih olsun" dedi.

Yangın söndürme çalışmalarının devam ettiğini belirten Karaloğlu, "Yangına, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na bağlı ekipler 9 helikopter, 3 uçak, 50 yangın söndürme aracı ve 400 personelle müdahale ediyor. Yangının yerleşim alanlarına sıçramaması için Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye teşkilatı mücadele veriyor. Şu anada kadar yaklaşık 150 hektar alanda etkili olan yangında ilk belirlemelere göre 14 ev, çok sayıda sera ve narenciye bahçesi zarar gördü" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber