Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Ağustos 2017 - 17:58 Yorum: 0

Vali Kaymak, Atakum’daki projeleri inceledi

Samsun Valisi Osman Kaymak, Atakum İlçesinde hayata geçirilen projeleri, gerçekleştirilen çalışmaları ve planlanan projelerin alanlarını yerinde inceledi.

Vali Kaymak, Atakum’daki projeleri inceledi

Samsun Valisi Osman Kaymak, Atakum İlçesinde hayata geçirilen projeleri, gerçekleştirilen çalışmaları ve planlanan projelerin alanlarını yerinde inceledi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile birlikte incelemelerde bulunan Vali Kaymak, belediyenin yapımları tamamlanmak üzere olan Osmanlı Hamamları, Seyir Terası, Yeni Mahalle Çocuk Oyun Alanı, Kapalı Pazar Yeri ve Spor Tesisi Projelerini de gezdi. İlçeye kazandırılacak olan yeni okullarla ilgili alanları Başkan Taşçı'yla birlikte inceleyen Vali Kaymak, belediyenin bu anlamda önerdiği alanları da inceledi.

Atakum'da okul incelemesi

Samsun'un yaşam kalitesini daha da arttıracak projelerden dolayı memnuniyet duyduğunu söyleyen Samsun Valisi Osman Kaymak, "Kentimizin daha da güzelleşmesi, yaşam kalitesinin daha da artması noktasında üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz. Bu anlamda Atakum ilçesi, kentimizin vizyon yaşam merkezlerinden birisi. Burada gerçekleştirmeyi planladığımız yatırım ve çalışmalarla ilgili olarak alan incelemelerinde bulunduk. Aynı zamanda Atakum Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeleri de yerinde inceledik. İnanıyorum ki bu projeler ve hayata geçirilmesi planlanan projeler, Samsun'un değişim ve gelişim sürecine ciddi katkılar sağlayacaktır. Öte yandan Atakum ilçesinin ihtiyacı olan yeni okulların yapılabileceği alanları inceledik. Eğitime verdiğimiz önemden hareketle, ilçeye kazandırılacak olan yeni okullar için belediyenin önerdiği alanlarda incelemelerde bulunduk" dedi.

"Atakum için çalışıyoruz, üretiyoruz"

Samsun Valisi Osman Kaymak ile birlikte projeleri yerinde inceleyen ve detayları hakkında bilgi veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum ilçesinin her geçen gün daha da gelişmesi için durmaksızın çalışıyoruz. Rutin belediyecilik çalışmalarımızın yanı sıra sosyal belediyecilik noktasında da birçok başarılı örneğe imza atıyoruz. Sayın Valimizle birlikte bu çalışmaları yerinde inceleyerek bilgilendirmelerde bulunduk. Projelerimiz karşısındaki memnuniyetleri bizleri mutlu etti. Ayrıca ilçemize yapılacak eğitim ve sağlık yatırımlarıyla ilgili olarak da alan incelemelerinde bulunduk. Sayın Valimizin de destekleriyle, bölgenin parlayan yıldızı olan Atakum ilçesini, Türkiye'nin en yaşanılabilir ilçesi haline getirmeyi hedefliyoruz. Atakum ilçesine kazandırılacak yeni okullar da bu noktada bizim için son derece önemli. Bu yeni okulların hangi lokasyonlarda ve alanlarda yapılabileceğine dair Sayın Valimizi bilgilendirdik" diye konuştu.

Samsun Valisi Osman Kaymak ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın proje ve yatırım incelemelerine Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Coşkun da katıldı. Samsun Valisi Kaymak, incelemeleri sırasında karşılaştığı Atakumlularla sık sık sohbet etti. Başkan Taşçı, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Vali Kaymak, Atakum’daki projeleri inceledi

Vali Kaymak, Atakum’daki projeleri inceledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber