Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:10 Yalova’da su sporları sezonu açıldı15:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Tüm dünya gibi bizim de sorunumuz olan enflasyonun...15:09 Bu proje ile Akyazı’nın trafik meselesi giderilecek15:08 CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen ’para sayma’ görüntüle...15:08 Beşiktaş’ta transfer komitesi kuruldu15:08 Camide ’siber dolandırıcılık’ uyarısı15:07 Tavlaşoğlu; Pulur Çayı dinlenme alanı olacak15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’un bir buçuk sene daha kaybetme tahammülün...15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki 5 yılda, İstanbul’daki depreme dayanıksı...15:04 Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu15:04 Komşunun köpeğini tüfekle öldürme iddiasına gözaltı15:04 Bir babanın çocuğuna yaptığı akıl almaz görüntüler15:03 Polisliği bırakıp dünya turuna çıktı, Malezya’da kaçırıldı 13 saat dehşeti...15:00 Gazete Talas yine dopdolu14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul’da 30 yıl önce başlattığımız yerel yönetim...14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depreme hazırlık için kullanılması gereken kaynakla...14:52 Tamer Karadağlı, Antalya’daki kültür merkezinin bakımsızlığından şikayet et...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’u yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı acab...14:52 Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi’ndeki tekstil fabrikasında yangın...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, ’Tam ileri’ diyor, sen...
Sami Er
Yerel 13 Eylül 2016 - 09:28 Yorum: 0

Vali Koçak, bayramda yaşlıları sevindirdi

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Kurban Bayramı nedeniyle jandarma ve emniyet personeli, huzurevi, devlet hastanesi acil polikliniği ile şehit ailelerini ziyaret...

Vali Koçak, bayramda yaşlıları sevindirdi

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Kurban Bayramı nedeniyle jandarma ve emniyet personeli, huzurevi, devlet hastanesi acil polikliniği ile şehit ailelerini ziyaret etti.

Vali Koçak ve protokol üyeleri, ilk önce İl Jandarma Komutanlığına giderek birlikte vatani görevi yapan personelle bayramlaştıktan sonra İl Emniyet Müdürlüğüne geçerek burada PMYO personeli ile de bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Efeler ilçesi Girne Mahallesinde bulunan Huzurevini de ziyaret eden Vali Koçak, buranda yaptığı konuşmada, Tüm İslam âleminin kurban bayramını kutlayarak, "Siz büyüklerimiz olarak bizlerin ziyaretini kabul etmiş olmanız bizler için ayrı bir lütuftur. Bu bir Allahın lütfüdür. Çünkü sizler bizim annelerimiz, babalarımız sayılırsınız. Yaşlılarına, atalarına, analarına ve babalarına bakmayan insanların hadiste de işaret buyurduğu gibi öbür dünyada iyi geçmeyecektir. Onun için sizler bizim başımızın tacısınız. Gönül ister ki çok daha sıkça bir aya gelelim. Temenninim inşallah önümüzdeki dönem içerisinde bu ziyaretleri sıkça geçekleştiririz" diye konuştu.

Huzurevi ziyaretinin ardından Aydın Devlet Hastanesi Acil Polikliniği de görev yapan personelleri de ziyaret eden Vali Koçak, burada yatan hasta ve yakınlarının da bayramlarını kutlayarak acil şifalar diledi ve karanfil dağıttı.

Vali Koçak, son olarak 15 Temmuz demokrasi şehidi Nedip Cengiz Eker'in ailesi ile şehit Orkun Alp Aslan'ın ailesini ziyaret etti. Şehit ailelerin ziyaretinde Aydın İl Müftüsü Ömer Kocaoğlu, şehitler için Kura'nı Kerim den ayetler okudu ve dua edildi.

Ziyarete, Aydın İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, Aydın Garnizon Komutan Vekili Albay Murat Kılıç yanı sıra birim amirleri de katıldı.

Vali Koçak, bayramda yaşlıları sevindirdi

Vali Koçak, bayramda yaşlıları sevindirdi

Vali Koçak, bayramda yaşlıları sevindirdi

Vali Koçak, bayramda yaşlıları sevindirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber