Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 04 Mart 2015 - 15:38 Yorum: 0

Vali Koçak Elazığ'dan ayrıldı

ELAZIĞ (AA) - İçişleri Bakanlığının son valiler kararnamesiyle Mardin Valiliğine atanan Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, kentten ayrıldı.Valilik konağı önünde vatandaşlar ve kurum amirleriyle...

Vali Koçak Elazığ'dan ayrıldı

ELAZIĞ (AA) - İçişleri Bakanlığının son valiler kararnamesiyle Mardin Valiliğine atanan Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, kentten ayrıldı.

Valilik konağı önünde vatandaşlar ve kurum amirleriyle vedalaşan Koçak, daha sonra basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Koçak, burada yaptığı açıklamada, "Elazığlıları çok seviyorum. Onlara hizmet etmekten her zaman mutluluk ve gurur duydum. Hepsinin Mardin'de başımın üzerinde yeri var. Hepsine sağlıklı, uzun ömürler temenni ediyorum. Basın mensubu arkadaşlarımızla da çok vakit geçirdik, hepsinin hakkını helal etmesini istiyorum" diye konuştu.

Koçak, daha sonra kentten ayrıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber