Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Kasım 2014 - 11:13 Yorum: 0

Vali Kolat, Bahşılı ilçesinde incelemelerde bulundu

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Bahşılı ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.Kolat, kaymakamlık ve belediyeyi ziyaret ederek, TOKİ inşaatında incelemelerde bulundu ve yetkililerden...

Vali Kolat, Bahşılı ilçesinde incelemelerde bulundu

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Bahşılı ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Kolat, kaymakamlık ve belediyeyi ziyaret ederek, TOKİ inşaatında incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. 

İlçedeki bir serayı da gezen Kolat, burada marul kesti.

Daha sonra Karaahmetli-Sarıkaya köyü yolu üzerinde bulunan araziye ağaç diken Kolat, Küçüksarıkaya ve Büyüksarıkaya köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Kolat, Karaahmetli köyüne Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan Tabiat Parkını da gezdi.

Vali Kolat, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Bahşılı ilçesinde yapılan çalışmaları yerinde görmek için geldiğini söyledi.

Bahşılı'nın hızla gelişen çok güzel bir ilçe olduğunu vurgulayan Kolat, şöyle devam etti:

"Burada bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız el birliği ile ilçemize hizmet ediyor. Biz de valilik olarak elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz. Karaahmetli köyünde bulunan Tabiat Parkının piknik yerleri ve manzarası çok güzel. Vatandaşlarımız rahatlıkla bu parka gelip, güzel vakit geçirebilirler. Bizim bütün amacımız köylerimizi daha iyi yaşanabilir bir hale getirmektir. Bu anlamda bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız ile elimizden gelen gayreti gösteriyoruz."

Kolat’a, İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş da eşlik etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber