Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Ağustos 2016 - 11:33 Yorum: 0

Vali Mahmut Demirtaş’ın 30 ağustos Zafer bayramı mesajı

Vali Mahmut Demirtaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, "30 Ağustos; Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk...

Vali Mahmut Demirtaş’ın 30 ağustos Zafer bayramı mesajı

Vali Mahmut Demirtaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, "30 Ağustos; Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm milletimizin ortak mücadelesi ile başlatılan Kurtuluş Savaşı'nın zaferle taçlandırıldığı destansı bir gündür" dedi.

Vali Demirtaş, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Bugün, 30 Ağustos Zafer Bayramının 94. yıldönümünü kutlamanın büyük onuru ve haklı gururunu yaşıyoruz. 30 Ağustos; Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm milletimizin ortak mücadelesi ile başlatılan Kurtuluş Savaşı'nın zaferle taçlandırıldığı gündür. Bugün; Aziz Şehitlerimizin emaneti olan ve rengini vatan için dökülen kandan alan Ay Yıldızlı Bayrağımızıebediyete kadar büyük bir inanç, kararlılık, coşku ve gururla dalgalandıracağımızı, tarih boyunca milli ve manevi değerlerine yürekten bağlı bir millet olaraközgürlüğümüz ve bağımsızlığımızdan asla taviz vermeyeceğimizi, tüm dünyaya bir kez daha ilan ediyoruz.

Milletimizin zaferlerle taçlandırdığı yüce ruh ve şuur rehberi, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir

15 Temmuz'da gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimini milli mücadele ruhuyla, kurşunlara, tanklara göğüslerini siper ederek bastıran aziz halkımızın,milli egemenliğe ve Demokrasiye olan bağlılığını tüm dünyaya bir kez daha yüksek sesle haykırdığı şu günlerde vurgulamak istiyorum ki; Milletimizin Kurtuluş Savaşı'nda ortaya koyduğu ve 30 Ağustos Zafer Bayramı ile taçlandırdığı bu yüce ruh ve şuur her zaman canlı kalacak, kahraman şehitlerimizin yüksek maneviyatı ile edindiğimiz rehber, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.

Ülkemizin bekasına kast eden hainler, hak ettikleri yanıtı mutlaka alacaklardır

Demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi her alanda çağdaş medeniyetler seviyesine taşıma hedefimizdenbizleri hiçbir güç alıkoyamayacaktır. Ülkemizin ve milletimizin bekasına kast eden hainler, hak ettikleri yanıtı tarihte olduğu gibi bugün ve gelecekte mutlaka alacaklardır. Güzel ülkemiz ve aziz milletimiz, demokrasiye sımsıkı bağlı bir şekilde aydınlık geleceğe hep birlikte, milli birlik ve beraberlik içinde emin adımlarla ilerleyecektir.

Bu inançla, dün olduğu gibi bugün de vatanımızın huzur ve güvenliği için canla başla mücadele eden, bu uğurda kanlarını ve canlarını feda eden Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, saygı, şükran, rahmet ve minnetle yad ediyorum. Tüm Adanalı hemşerilerimize ve aziz milletimize en kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber