Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 16 Haziran 2019 - 12:03 Yorum: 0

Vali Masatlı, heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu

Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Ardahan'ın Posof ilçesine bağlı Savaşır Köyü'nde meydana gelen heyelan nedeniyle evleri yıkılan köylüleri ziyaret etti,...

Vali Masatlı, heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu

Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Ardahan'ın Posof ilçesine bağlı Savaşır Köyü'nde meydana gelen heyelan nedeniyle evleri yıkılan köylüleri ziyaret etti, köyde incelemelerde bulundu.

Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Posof Kaymakamı Enver Yılmaz, Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Anıl Aksel, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Fırat Örs ve diğer ilgililerle, önceki gün heyelan riski nedeniyle boşaltılan 50 haneli Savaşır köyünde incelemelerde bulundu.

Köylülerin sıkıntılarını dinleyen Vali Masatlı, hasarlı evlerin sağlamlık durumlarına göre tamir veya yıkılarak yeniden yapılmasına, bu nedenle Ankara'dan gelecek AFAD ekibinin ölçüm ve tespitlerinden sonra bu işlemlerin yapılacağını belirtti.

Savaşır köylülerinin de daha rahat bir yaşama kavuşmaları için gereken her şeyin yapılacağını ve bunun içinde imkânlarının var olduğunu ifade eden Vali Masatlı, kiraya çıkanlarında masraflarının karşılanacağı haberini verdi.

Köylülerin sorularını da cevaplandıran Vali Mustafa Masatlı ekibiyle beraber köyden ayrıldılar.

Vali Masatlı, heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu

Vali Masatlı, heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber