Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Eylül 2016 - 21:08 Yorum: 0

Vali Nayir: Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için göğsünü teröre siper eden tüm kahramanlarımızı minnetle anıyorum

Gaziler Günü sebebiyle Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şubesi ile Kütahya Muharip Gazileri Derneği Vali Ahmet Hamdi...

Vali Nayir: Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için göğsünü teröre siper eden tüm kahramanlarımızı minnetle anıyorum

Gaziler Günü sebebiyle Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şubesi ile Kütahya Muharip Gazileri Derneği Vali Ahmet Hamdi Nayir'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Ahmet Hamdi Nayir'in makamında gerçekleşen ziyarette, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şube Başkanı Malül Gazi Ahmet Asım Okat ve yönetim kurulu üyeleri Adnan Süngü, Necati Aydın, Hakan Yağar, Nuri Gün, Muharip Gazileri Derneği Kütahya Şube Başkanı Şaban Başoğul, Hayrullah Ceyhan, Murat Karagül, Ali Altınsoy ile İdris Emeksiz hazır bulundu.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek nezaketlerinden dolayı gazilere teşekkür etti. "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için göğsünü teröre siper eden tüm kahramanlarımızı minnetle anıyorum" diyen Vali Nayir, "Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e gazilik ve mareşallik unvanlarının verilişinin 95'inci yılı ve gaziler günü. Günlerin ve haftaların güzel bir yanı var. Toplum o günlerde o konuyla ilgili biraz daha yoğun düşünüyor, sizlerin vatanımız için yapmış olduğunuz fedakarlıklar anlatılıyor ve farkındalık oluşuyor. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda etmiş şehitlerimizi rahmetle, yine vatan uğruna uzuvlarını kaybetmiş gazilerimizi de şükranla anıyor, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum" diye konuştu. (EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber