Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 16:33 Yorum: 0

Vali Nayir'den inceleme

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Gülümbe mevkiinde inşaatı devam eden İl Özel İdaresi asfalt plenti şantiyesi ile Yol Şube Müdürlüğü tamir atölyeleri, akaryakıt istasyonu ve depolarında, ayrıca 2'nci Organize Sanayi Bölgesinde altyapı çalışmalarını incel

Vali Nayir'den inceleme

BİLECİK (AA) - Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Gülümbe mevkiinde inşaatı devam eden İl Özel İdaresi asfalt plenti şantiyesi ile Yol Şube Müdürlüğü tamir atölyeleri, akaryakıt istasyonu ve depoları ile 2'nci Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) altyapı çalışmalarını inceledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant ve ilgili müdürler ile birlikte asfalt plenti sahasında inceleme yapan Vali Nayir, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

İl Özel İdaresince, çalışma yürütülen sanayi kuruluşlarının katı (inert) atık döküm sahasında da denetimlerde bulunan Vali Nayir, daha sonra Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının (BEBKA) 2011 Yılı Çevre ve Enerji Mali Destek Programı kapsamında yapılan "Bilecik 2'nci OSB Atıksu Arıtma Tesisi"ni inceledi.

Vali Nayir, 2'nci OSB'de altyapı çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber