Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Vali Nayir'den "Ortak Çağrı Merkezi"ne ziyaret

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, beraberindekilerle birlikte İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan "Ortak Çağrı Merkezi" inşaatında incelemede bulundu

Vali Nayir'den 'Ortak Çağrı Merkezi'ne ziyaret

BİLECİK (AA) - Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, beraberindekilerle birlikte İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan "Ortak Çağrı Merkezi" inşaatında incelemede bulundu.

Vali Nayir, Vali Yardımcıları Hıdır Kahveci ve Ekrem Ballı, İl Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, Afet ve Acil Durum Müdürü Hayri Demirel ile birlikte devam eden merkezde incelemede bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra İl Sağlık Müdürlüğünde Acil Tıp Teknisyenleri (ATT) günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılan Vali Nayir, ATT mesleğinin acil sağlık hizmetlerinin sunulmasında önemli bir yere ve konuma sahip olduğunu ifade ederek, bu kış yağan karda çok iyi bir sınav verdiklerini, bundan sonraki çalışmalarında da başarılarının devamını diledi.

Vali Nayir, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş'ın katıldığı etkinlikte ATT personeliyle birlikte hazırlanan pastayı kesti. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber