Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Kasım 2016 - 08:53 Yorum: 0

Vali Necati Şentürk, Gündüzlü Bakım Merkezinde inceleme yaptı

Vali Necati Şentürk, engelli çocuklara hizmet verecek olan Gündüzlü Bakım Merkezinde incelemelerde bulundu.

Vali Necati Şentürk, Gündüzlü Bakım Merkezinde inceleme yaptı

Vali Necati Şentürk, engelli çocuklara hizmet verecek olan Gündüzlü Bakım Merkezinde incelemelerde bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara'dan ve yetkililerden bilgiler alan Vali Necati Şentürk, Gündüzlü Bakım Merkezinin yakın tarihte hizmete gireceğini söyledi.

Merkezin hem engelli çocuklara hem de ailelerine yönelik hizmetler vereceğini belirten Vali Necati Şentürk, "Gündüzlü bakım merkezi, engelli çocuklarımıza burada bir gün boyunca hizmet verecek. Böylelikle aileler, engelli çocuklarını buraya tam gün bırakabilecekler. Engelli çocuklarımızın rehabilitasyonuna yönelik hizmetlerin sunulacağı merkezde, fizik tedavi odası, revir, aile eğitim odası, el sanatları atölyesi, fizyoterapi odası gibi bölümler yer alıyor." dedi.

Engelli çocukların evlerinden servisle alınarak servisle yine evlerine bırakılacaklarını anlatan Vali Necati Şentürk, "Çocuklarımız burada gün boyunca akıllı tahtada eğitimlerini alacaklar, kendilerine ayrılmış özel bölümlerde tedavilerini görecekler. Engelli çocuklarımız servisle evlerinden alınıp evlerine bırakılacaklar. Devletimizin, engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için yaptığı çalışmalar devam ediyor. Biz de ilimizdeki engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmalar yürütüyoruz. Gündüzlü Bakım Merkezi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı olan Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine bağlı olarak gündüzleri hizmet verecek." diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber