Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 21 Şubat 2018 - 13:33 Yorum: 0

Vali Necati Şentürk, muhtarları dinledi

Vatandaşla devlet arasında kurulan bağda muhtarların büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden Vali Şentürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da muhtarlara...

Vali Necati Şentürk, muhtarları dinledi

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, muhtarlarla bir araya geldi.

Vatandaşla devlet arasında kurulan bağda muhtarların büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden Vali Şentürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da muhtarlara önem verdiğini muhtarların, köprü vazifesi gördüğünü söyledi.

Muharların vatandaşa daha iyi hizmet etmesi için katkı sağlayacaklarını da belirten Vali Şentürk, "Muhtarlar vatandaşlarımızla devlet arasında köprü vazifesi görürler. Muhtarların vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermesi ve işlemlerini hızlı bir şekilde halletmesi için Muhtarlık Hizmet Binalarına katkılarda bulunacağız" dedi.

Vali Şentürk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Ercan Ateş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan ve merkez mahalle muhtarları katıldı.

Vali Necati Şentürk, muhtarları dinledi

Vali Necati Şentürk, muhtarları dinledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber