Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

Vali Öz, başarılı sporcuları makamında kabul etti

TRABZON (AA) - Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Türkiye Liselerarası Futbol Şampiyonası'nda birinci olan Erdoğdu Anadolu Lisesi'ni tebrik etti.Vali Öz, Antalya'da yapılan şampiyonada Kadıköy Ticaret...

Vali Öz, başarılı sporcuları makamında kabul etti

TRABZON (AA) - Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Türkiye Liselerarası Futbol Şampiyonası'nda birinci olan Erdoğdu Anadolu Lisesi'ni tebrik etti.

Vali Öz, Antalya'da yapılan şampiyonada Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi'ni 3-0 yenerek Türkiye şampiyonu olan Erdoğdu Anadolu Lisesi futbol takımını makamında kabul etti.

Şampiyonluktan dolayı emeği geçen herkesi kutlayan Vali Öz, "Eğitim ve spor kenti Trabzon'da hem eğitim hem de spor altyapısını giderek güçlendiriyoruz. Hem eğitimde hem de sporda tesis, bina, laboratuvar, kütüphane gibi ihtiyaçlar ne kadar karşılanırsa karşılansın asıl olan onun içinin doldurulması, başarılı gençlerin yetiştirilmesi ve memleketine faydalı birer bireyler olmalarının sağlanmasıdır. Spor altyapısı güçlü olan ilimizin bu avantajından iyi yararlanıp sizler gibi başarılı sporcuların yetiştirilmesi için gayret göstermeliyiz" dedi.

Eğitimdeki başarının, spor, sanat ve sosyal alanlardaki başarıyla birlikte yürütülmesinin daha güzel olacağını ifade eden Vali Öz, "Sporun disiplinine, düzenli çalışma kültürüne alışan gençlerimiz mutlaka eğitimde de başarılı olmaktadır. Bu başarının ilimizin güzide okullarından Erdoğdu Anadolu Lisesi'nden çıkması da bizi ayrıca çok mutlu etti. Çünkü o bölgemiz köylerden, farklı yerlerden göç alan aileler yaşadığı, Karadeniz'in adeta özeti, karmasıdır" diye konuştu.

Futbolcular ile Vali Öz'e teşekkür ederek, bundan sonraki hedeflerinin dünya kupasını kaldırmak olduğunu söyledi.

Ziyaretin sonunda Vali Öz, sporculara çeşitli hediyeler vererek başarı diledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber