Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Temmuz 2014 - 14:23 Yorum: 0

Vali Öz, Beşikdüzü OSB'de incelemelerde bulundu

TRABZON (AA) - Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulundu.Vali Öz'e incelemeleri sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,...

Vali Öz, Beşikdüzü OSB'de incelemelerde bulundu

TRABZON (AA) - Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulundu.

Vali Öz'e incelemeleri sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş ve Belediye Başkanı Orhan Bıçakcıoğlu eşlik etti.

Yatırımcıların sorunlarını dinleyen Vali Öz, OSB Müdürü Kudret Arslan'dan organize sanayi bölgesinin son durumu hakkında bilgi aldı.

Beşikdüzü OSB bünyesinde faaliyet gösteren diş implant fabrikası ile konteyner ve çelik yapı fabrikasını gezen Vali Öz, "Eğitim ve kültürü ile köklü bir tarihe sahip olan Beşikdüzü ilçemiz, son yıllarda kamu hizmetlerinden önemli paylar almıştır. Yeni yatırımlarımız da devam ediyor. İlçemizde bulunan Organize Sanayi Bölgesi havzaya canlılık getirdi. Bu bölge istenilen kapasiteye ulaşırsa Beşikdüzü ile beraber büyükliman havzası daha da gelişecek" dedi.

Yeni yatırımcılar ve yeni fabrikalarla Beşikdüzü OSB'nin her geçen gün büyüdüğünü, geliştiğini dile getiren Öz, "Burası ilimizde hem üretimin gelişmesine hem de istihdamın artırılmasına katkı sağlıyor. Beşikdüzü OSB'nin birinci etabı hem yatırımcı hem de fabrika ve yapılaşma anlamında büyün oranda tamamlandı. Yatırım programına alınan ikinci etapla ilgili çalışmalar da yoğun şekilde sürüyor. Amacımız burayı bölge ekonomisine can verecek bir yapıya kavuşturmaktır. Çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber