Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Eylül 2014 - 09:23 Yorum: 0

Vali Öztürk'ün veda ziyaretleri

ANTALYA (AA) - Valiler Kararnamesiyle İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığına atanan Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, veda ziyaretlerine başladı.Vali Sebahattin Öztürk ilk olarak Antalya Büyükşehir...

Vali Öztürk'ün veda ziyaretleri

ANTALYA (AA) - Valiler Kararnamesiyle İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığına atanan Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, veda ziyaretlerine başladı.

Vali Sebahattin Öztürk ilk olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti. Öztürk'le çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Türel, Öztürk'e, "Zatıalinizle çalışmak bizim için bir şerefti. Antalya'yı hatırlayınız" diyerek Antalya manzaralı bir yağlı boya tablo hediye etti.

Daha sonra Antalya Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Öztürk'ü İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, il emniyet müdür yardımcıları ve müdür yardımcılarıyla birlikte karşıladı. Emniyette konuşan Vali Öztürk, "İçişleri Bakanlığı Müsteşarı olarak polis teşkilatıyla daha bir iç içe olacağız" dedi.

Vali Öztürk, emniyetin ardından Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül ve Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İrfan Can'a makamlarında ziyaret etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber