Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 05 Ağustos 2022 - 11:14 Yorum: 0

Vali Pehlivan sanayicilerle buluştu

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi sanayicileri ile bir araya geldi.

Vali Pehlivan sanayicilerle buluştu

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi sanayicileri ile bir araya geldi.

İlki geçtiğimiz ay düzenlenen ve önümüzdeki aylarda sürdürülecek olan toplantılara Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, yönetim kurulu üyeleri Halit Altun, Seyfetullah Işık, Kürşad Haddat, Denetim Kurulu üyeleri Hasan Yıldırım ve Yılmaz Akyüz, Bölge Müdürü Halil Yılmaz ile sanayiciler katıldı. Bölgedeki bir kağıt fabrikasında gerçekleşen toplantıda Vali Pehlivan, sanayicilerin istek ve önerilerini dinleyerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan MTOSB Başkanı Sabri Tekli, "Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz sanayici buluşmalarının ikincisini Valimizin başkanlığında yaptık. Önümüzdeki süreçte de sık sık tekrarlayacağımız bu toplantılar ile MTOSB sanayicilerimizi Valimiz ile bir araya getirerek istek ve önerilerini aktarmalarını sağlayacağız. Valimize gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Vali Pehlivan ve beraberindeki heyet daha sonra bölgede faaliyet gösteren bazı fabrikalarda incelemelerde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber