Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Mart 2019 - 19:33 Yorum: 0

Vali Pekmez ve beraberindekiler TÜMŞAD’ı ziyaret etti

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 104. Yıldönümü dolayısıyla Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit,...

Vali Pekmez ve beraberindekiler TÜMŞAD’ı ziyaret etti

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 104. Yıldönümü dolayısıyla Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği (TÜMŞAD) Adıyaman Şubesini ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneğini ziyareti sırasında Vali Aykut Pekmez'e Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Vali Yardımcısı Adem Kaya ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik eşlik etti.

Vali Aykut Pekmez ve protokol üyelerini kapıda karşılayarak ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜMŞAD Başkanı Hacı Erdengi, şehit aileleri ve gazilere gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali Aykut Pekmez'e ve protokol üyelerine teşekkür ederek, dernek olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi sundu.

Vali Aykut Pekmez ise konuşmasında, "Bu şanlı zaferi bizlere armağan eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Çanakkale zaferi milletimiz için çok önemli bir zaferdir. Eğer Çanakkale geçilmiş olsaydı bugün bu coğrafya da bizlere yer kalmamış olurdu. İşgalciler savaş zoruyla girdikleri bu topraklardan bir daha çıkmazlardı. Kahraman milletimiz, Allah'ın yardımı ve çok büyük bir fedakârlık ve mücadele ile büyük bir zafer kazandı. Tarihin en kanlı savaşını vererek, vatanını kanı pahasına korudu. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 104. Yıldönümü vesilesiyle bir kez daha aziz şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyorum" diye konuştu.

Vali Pekmez ve beraberindekiler TÜMŞAD’ı ziyaret etti

Vali Pekmez ve beraberindekiler TÜMŞAD’ı ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber