Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ramazan 2015 06 Ağustos 2013 - 12:00 Yorum: 0

Vali Şahin'den Ramazan Bayramı Mesajı

Malatya Valisi Vasip Şahin, Ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vali Şahin'den Ramazan Bayramı Mesajı

MALATYA GÜNCEL - Malatya Valisi Vasip Şahin, Ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vali Vasip Şahin mesajında, Kültür ve inanç dünyamızın çok önemli öğelerinden olan Bayramlarımız millet olarak birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma gibi hasletlerimizin tazelendiği ve pekiştirildiği günlerdir. Bu hasletlerin hala canlı bir şekilde yaşadığı ve yaşatıldığı İlimizde bayramlar ayrı bir coşku ve ayrı bir heyecanla idrak edilmektedir.

Yaşanan bu coşku ve heyecanı tüm vatandaşlarımızla bir arada paylaşma amacıyla, ilgili kurum/kuruluş ve sivil toplum örgütlerinden intikal eden yoğun talepler muvacehesinde Bayramın resmi olarak kutlanması programının bütün kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleri adına Valiliğimizce tek bir program şeklinde icra edilmesinin İlimizdeki birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi, eş, dost, akraba, komşularımız ile fakir ve muhtaç vatandaşlarımıza daha fazla vakit ayrılabilmesi bakımlarından uygun ve gerekli görülmüştür. Ancak arzu eden kurum ve kuruluşlar kendi personeli ya da mensuplarıyla bayramlaşma programları düzenleyebileceklerdir.

Bu vesileyle tüm mesai arkadaşlarımın ve vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk, huzurla dolu nice bayramlara ulaşmalarını diliyorum.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber