Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mayıs 2017 - 09:19 Yorum: 0

Vali Seyfettin Azizoğlu: “Şampiyonları kutluyorum”

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, TFF 1. Lige yükselen BB. Erzurumspor'u kutladı.

Vali Seyfettin Azizoğlu: “Şampiyonları kutluyorum”

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, TFF 1. Lige yükselen BB. Erzurumspor'u kutladı.

Şampiyonluğun elde edilmesinde en büyük payın futbolcular ve teknik kadronun olduğunu belirten Vali Azizoğlu, şöyle konuştu:

"Teknik kadro ve yönetim bu büyük başarıda emeği olan herkesi ve Kulüp Başkanı Ali Demirhan'ı gönülden kutluyorum. Farklı liglerde mücadele eden ve iki sezon üst üste, şampiyon olan takım sayısı dünya genelinde son derece azdır. BB Erzurumspor, bir sezon önce üçüncü ligde, şimdi de ikinci ligde şampiyon olarak çok önemli bir başarı elde etmekle kalmamış, yıllardan beri başarıya susamış taraftarını da sevince boğmuştur. Bölgesinin hiç şüphesiz en büyük ve merkezi şehri olan Erzurum, futbolda özlemini duyduğu yere doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Tüm arzumuz, önümüzdeki yıl da yine böyle bir sevinci, "Süper Lig'e çıktık" diyerek yaşamak ve kırılması güç bir rekora imza atmaktır.

Hem Erzurum ve hem de BB Erzurumspor, bu başarıyı yakalayacak güce, isteğe ve donanıma sahiptir. Final maçının oynandığı Vodafane Arena Stadı'nı dolduran BB Erzurumspor ve Gümüşhanespor taraftarlarına, takımlarını maç boyunca dostane bir havada centilmence destekledikleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Bize bu sevinci, bu onuru, bu mutluluğu yaşatanlara, BB Erzurumspor'un Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'in şahsında tüm Erzurumlulara teşekkür ediyor, bu ve benzeri başarıların sürekli olması dileği ile selam ve muhabbetlerimi sunuyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber