Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 29 Nisan 2021 - 15:33 Yorum: 0

Vali Şıldak Oda Başkanlarıyla tedbirleri değerlendirdi

İçişleri Bakanlığının 81 İle gönderdiği genelgeyle 29 Nisan tarihinden 17 Mayıs'a kadar sürecek tam kapanma dolayısıyla tedbirlerle ilgili toplantılarına...

Vali Şıldak Oda Başkanlarıyla tedbirleri değerlendirdi

İçişleri Bakanlığının 81 İle gönderdiği genelgeyle 29 Nisan tarihinden 17 Mayıs'a kadar sürecek tam kapanma dolayısıyla tedbirlerle ilgili toplantılarına devam eden Vali Hasan Şıldak Balıkesir'de faaliyet gösteren Ticaret ve Esnaf Odalarının Başkanları ile toplantı gerçekleştirdi.

Genelge gereği belirtilen Tam Kapanma Döneminde uygulanacak tedbirleri değerlendiren Şıldak oda başkanlarından salgınla mücadelede son dönemde de destek ve hassasiyet beklediğini belirtti. Bütün kesimlerin ve sektörlerin ortak desteğinin önemli olduğunu vurgulayan Şıldak Balıkesir'de tüm gerekenlerin harfiyen uygulanmasıyla salgının kontrol altına alınabileceğini ifade etti.

Toplantıda İl Sağlık Müdürü tarafından salgının ildeki son durumu, alınan tedbirler ve bundan sonraki dönemde yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapıldı. Vali Hasan Şıldak oda başkanlarına salgınla mücadeleye verdikleri destek için teşekkür etti, ayrıca yeni döneme ilişkin beklentilerini dile getirdi.

Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıya oda başkanlarının yanı sıra Vali Yardımcısı Mitat Gözen, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Tarık Hekimoğlu ve İl Sağlık Müdürü Dr Serkan Kadir Keskin de katıldı.

Vali Şıldak Oda Başkanlarıyla tedbirleri değerlendirdi

Vali Şıldak Oda Başkanlarıyla tedbirleri değerlendirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber