Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 28 Ekim 2020 - 11:03 Yorum: 0

Vali Şıldak uyardı, "Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın"

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak korona virüs salgınına karşı alınan tedbirlere uyma noktasında uyarılarını sıklaştıran Vali Şıldak Balıkesirlilere...

Vali Şıldak uyardı, 'Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın'

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak korona virüs salgınına karşı alınan tedbirlere uyma noktasında uyarılarını sıklaştıran Vali Şıldak Balıkesirlilere "Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın" uyarısı yaptı. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla vatandaşa her gün uyarılarda bulunan Vali Şıldak kalabalık ortamlara kesinlikle girilmemesi gerektiğini vurguladı.

Vaka artışının tüm ülkede tırmanışa geçtiği salgında en başından beri yetkililerin uyulması gereken kurallardan maske ve mesafe kuralına uymanın önemini tekrar hatırlatan Vali Şıldak, vatandaşların zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmaması gerektiğini belirtti. Vatandaşa yaptığı uyarılarda artık her bir vatandaşın kendi tedbirlerine sıkı bir şekilde uyması gerektiğinin altını çizen Vali Şıldak bugünkü paylaşımında; "Salgını durdurmak için daha güçlü tedbirler almamız gerekiyor! Kesinlikle kalabalık ortamlara girmeyin! Mesafe kuralına mutlaka uyun! Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın! Her bir vatandaşımızdan en sıkı şekilde tedbir bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber