Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 17 Mart 2018 - 12:33 Yorum: 0

Vali Su, dereceye giren öğrencileri kabul etti

Mersin Valisi Ali İhsan Su, İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "18 Mart Şehitler Günü" münasebetiyle...

Vali Su, dereceye giren öğrencileri kabul etti

Mersin Valisi Ali İhsan Su, İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "18 Mart Şehitler Günü" münasebetiyle düzenlenen "insan olmak" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'nın da katıldığı ziyarette öğrencileri tebrik eden Vali Su, geleceğin inşasında gençlere ve çocuklara önemli görevler düştüğünü ifade ederek, "Şehitler Günü" münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda başarı elde eden öğrencilere, bundan sonraki eğitim hayatlarında da başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ise "18 Mart Şehitler Günü" münasebetiyle düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi verirken, yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Vali Su, dereceye giren öğrencileri kabul etti

Vali Su, dereceye giren öğrencileri kabul etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber