Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 19:03 Yorum: 0

Vali Su, Şehri Nuh Rekreasyon ve Mesire Alanını ziyaret etti

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Valisi Ali İhsan Su, 2014 Yılı Dicle Kalkınma Ajansı Kentsel ve Çevresel Altyapının İyileştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında İl Özel İdaresince yapımı...

Vali Su, Şehri Nuh Rekreasyon ve Mesire Alanını ziyaret etti

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Valisi Ali İhsan Su, 2014 Yılı Dicle Kalkınma Ajansı Kentsel ve Çevresel Altyapının İyileştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında İl Özel İdaresince yapımı süren Şehri Nuh Rekreasyon ve Mesire Alanını ziyaret etti.

Alanada inceleme yapan Vali Su'ya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kazım Zan ve İnşaat Mühendisi Selma Özçınar, projenin son durumu ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi sundu.

İnşaat Mühendisi Selma Özçınar, Şırnak Merkezinde yapılacak 83 dönümlük Şehri Nuh Rekreasyon ve Mesire Alanı projesi  ile, kentsel yaşam kalitesinin artırılması ve sürdürülebilir bir yaşam kalitesinin oluşturulmasının amaçlandığını belirterek, bu doğrultuda vatandaşlar için çeşitli dinlenme, eğlenme ve spor ihtiyaçlarının karşılanması, kentin ve sosyo-kültürel faaliyetlerin arttırılmasının hedeflendiğini ifade etti.

    Vali Ali İhsan Su, mesire alanı projesini inceledikten sonra Şırnak İl Özel İdaresi İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada iş makineleri ve diğer araçlar hakkında bilgi alan Vali Su, makinelerin tamir ve bakımını yapan ustalar ile bir süre sohbet etti.

    İl Özel İdaresi İşletme Müdürlüğü çıkışında, beraberinde İl Emniyet Müdürü Celal Sel ile Uludere yol ayrımında bulunan Polis Kontrol Noktasını da ziyaret eden Vali Ali İhsan Su, burada görevli polislere kolaylıklar diledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber