Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 04 Ağustos 2022 - 22:13 Yorum: 0

Vali Taşbilek’ten 11 köye ziyaret

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek yapılan çalışmaları yerinde görmek ve vatandaşlarla bir araya gelmek için sürdürdüğü koy ziyaretleri çerçevesinde...

Vali Taşbilek’ten 11 köye ziyaret

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek yapılan çalışmaları yerinde görmek ve vatandaşlarla bir araya gelmek için sürdürdüğü koy ziyaretleri çerçevesinde 11 köyü ziyaret etti.

Vali Taşbilek, merkeze bağlı Yitirmez, Dölek, Erdemler, Ballıca, Kaletaş, Söğütağıl, Akpınar, Pehlivantaşı,Geçit, Süle, Kale köylerine ziyarette bulundu.

Beraberindeki heyetle köylerde süren ve tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen Vali Taşbilek, köylerde gördüğü çocuklarla sohbet edip oyuncak hediye etti.

Ziyaretlerin devam edeceğini dile getiren Vali Taşbilek, Gümüşhane Valiliği olarak üzerlerine düşen bütün hususları yerine getireceklerini söyledi.

Ziyaretleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali Taşbilek, "Köylerimizi, değerli vatandaşlarımızı ziyaret etmek hem de yaptığımız çalışmaları yerinde görmek ve vatandaşlarımızla hasbihal etmek amacıyla köylerimizi ziyaret ediyoruz. Buradaki amacımız devletimizin hizmet sunmakla mükellef olduğu değerli vatandaşlarımızı yerinde görüp eksiklerini, sıkıntıları, mağduriyetleri her konuda bize düşen her ne ise onu tespit edip sorunları yerinde çözebilmek. Bizi gittiğimiz her köyde misafir eden başta muhtarlarımız olmak üzere değerli vatandaşlarımız olmak üzere teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletiyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber