Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 19 Mart 2015 - 18:13 Yorum: 0

Vali Taşyapan, Nehir'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Taşyapan, Gürpınar ilçesinde kaybolduktan 4,5 ay sonra su kanalında cansız bedeni bulunan Nehir Aslan'ın ailesini ziyaret etti

Vali Taşyapan, Nehir'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu

VAN (AA) - Vali İbrahim Taşyapan, Gürpınar ilçesine bağlı Kırkgeçit Mahallesi'nde kaybolduktan 4,5 ay sonra su kanalında ölü bulunan Nehir Aslan'ın ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Taşyapan, Gürpınar ilçesine bağlı Kırkgeçit Mahallesi'nde 29 Ekim 2014'te kaybolan ve bir hafta önce cansız bedenine ulaşılan Nehir Arslan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunmak üzere ilçeye gitti.

 Kaymakam Metin Yılmaz tarafından karşılanan Taşyapan, burada davet üzerine bir kahvehanede esnafla bir araya gelerek sohbet etti.

Taşyapan, daha sonra Kaymakam Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, Jandarma Alay Komutanı Albay İrfan Kızılaslan ve İl Müftüsü Nimetullah Arvas ile Aslan ailesinin Kırkgeçit Mahallesi'ndeki evine giderek baba Erkan Aslan'a taziye ziyaretinde bulundu.

Baba Aslan'a ve yakınlarına başsağlığı dileyen Vali Taşyapan, ziyaretin ardından Kırkgeçit İlkokulu'na geçerek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber