Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Eylül 2016 - 10:48 Yorum: 0

Vali Toprak’tan gaziye geçmiş olsun ziyareti

Vali Toprak, geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada yaralanan Astsubay Aziz Demir'i tedavi gördüğü hastanede...

Vali Toprak’tan gaziye geçmiş olsun ziyareti

Vali Toprak, geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada yaralanan Astsubay Aziz Demir'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

PKK'lı teröristler tarafından vurulduktan sonra Diyarbakır'daki hastanede ilk müdahalesi yapılan Astsubay Aziz Demir'in tedavisi Malatya'da Devlet Hastanesi'de sürüyor. Vali Toprak'da beraberinde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hilmi Ataseven, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Şerafettin Yılmaz ve İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ile birlikte tedavisi süren Gazi Astsubay Demir'i hastanede ziyaret etti.

Hastane de Başhekim vekili Yücel Dönmez ve hastane yetkilileri tarafından karşılanan Vali Toprak ve beraberindekiler daha sonra doktorlardan Demir'in sağlık durumu hakkında bilgiler aldılar. Vali Toprak, daha sonra hastanede bulunan yaralı Astsubay Demir'in ailesi ile de bir süre görüşerek da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Burada kısa bir açıklama yapan Vali Toprak, "Görüyoruz ki, yaralı gazimizin tedavisi doktorlarımız ve yardımcı sağlık personelimiz tarafından tüm imkanlar kullanılarak devam ediliyor. Umut ediyorum ki Gazimiz en kısa sürede taburcu edilerek sevdiklerine kavuşacaktır. Hastanemiz yetkililerine ve sağlık görevlilerimize de bu vesile ile gazimizin tedavisinde gösterdikleri özenden dolayı da tekrar teşekkür ediyorum. Bizler de onların bir an önce iyileşmesi ve sevdiklerine kavuşması için dua ediyoruz" diye konuştu.

Devletin ve milletin her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu ifade eden Toprak, "Göstermiş olduğunuz sabır ve metanetten dolayı da sizlere teşekkür ederim." dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Gazi Astsubay Demir ve ailesi de bu ziyaretin kendilerine moral verdiğini belirterek, Vali Toprak olmak üzere tüm ziyaretçilere teşekkür ettiler.

24 Ağustos 2016 günü Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde bir grup PKK'lı teröristin, Abalı ile Tapantepe bölgeleri arasında oluşturulan askeri üs bölgesine roketatar ve otomatik silahlarla saldırması sonucu 4 asker şehit olmuş 8 asker de yaralanmıştı.

Vali Toprak’tan gaziye geçmiş olsun ziyareti

Vali Toprak’tan gaziye geçmiş olsun ziyareti

Vali Toprak’tan gaziye geçmiş olsun ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber