Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 17:38 Yorum: 0

Vali Tuna, öğrencilerle bir araya geldi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Havacılar İlkokulunu ve Atatürk Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Tuna ilk olarak Havacılar...

Vali Tuna, öğrencilerle bir araya geldi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Havacılar İlkokulunu ve Atatürk Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Tuna ilk olarak Havacılar İlkokulunu ziyaret ederek, sınıfları gezdi. 

Okul Müdürü Hikmet Tütüncü’den bilgi alan Tuna, bir süre öğrencilerle sohbet etti. 

Öğrencilerin ileride iyi bir iş sahibi olabilmeleri için derslerine çok çalışmaları gerektiği belirten Vali Tuna, "Çocuklar, kelime haznenizin geniş olabilmesi için bol bol kitap okumalısınız" ifadelerini kullandı. 

Tuna, Çanakkale Zaferinin 100. yılı nedeniyle Mehmet Akif Ersoy'un "Çanakkale Şehitlerine" adlı şiirini okullarda ezberletilmesini istedi.

Ziyaretin sonunda, Vali  Tuna, Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü ve İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, öğrencilere kitap dağıttı.

Daha sonra Vali Tuna ve İl Milli Eğitim Müdürü Özen ile Atatürk Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret etti.

Okul Müdürü Ebru Dedeoğlu'ndan yapılan çalışmalar hakkında kısa bir bilgi alan Vali Tuna, daha sonra okulun çok amaçlı salonunda öğrencilerle bir araya geldi. 

Tuna burada yaptığı konuşmada da şunları kaydetti:

"Sizler geleceğimizin teminatısınız, çok çalışarak ülkemizi daima ileriye götürmelisiniz. İleride ne olmak istiyorsanız onun için çok çalışın. Yaptığınız işte en iyisi olun. En güzel resmi siz yapın ve en güzel enstrümanı çalan kişi siz olun. İlerisi için mutlaka bir hedefiniz olsun. Ayrıca Çanakkale ruhunu unutmamalıyız ve unutturmamalıyız." 

Vali Tuna, günün anısına öğrencilere, 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı tarafından yayınlanan "Türk Şiirinde Çanakkale" adlı kitabı hediye etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber