Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mart 2015 - 16:08 Yorum: 0

Vali Tuna, Sivrihisar'da incelemelerde bulundu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Sivrihisar ilçesindeki tarihi mekanlarda yapılan restorasyon çalışmalarını inceledi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Sivrihisar...

Vali Tuna, Sivrihisar'da incelemelerde bulundu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Sivrihisar ilçesindeki tarihi mekanlarda yapılan restorasyon çalışmalarını inceledi. 

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Sivrihisar Kaymakamı Erdinç Yılmaz ve Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü'den çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Tuna, restorasyon çalışmalarının tamamen bitmesiyle, Sivrihisar ilçesinin ulusal ve uluslararası alanda konukları ağırlayabileceğini dile getirdi.

Kültür turizmi açısından Sivrihisar'ı Eskişehir'in en önemli ilçelerinden biri olarak değerlendiren Vali Tuna, "Restorasyon çalışmaları tamamlandığı zaman ortaya güzel bir bütünlük çıkacak. Bizde çalışmaları yakından takip ediyoruz. Çalışmaların en son halini görmek için buraya geldik. Malum olduğu üzere yoğun geçen kış şartları nedeniyle çalışmalarda bazı aksamalar oldu. Tarihin ve kültürün iç içe yaşadığı Sivrihisar ilçemiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

İncelemelerin ardından Sivrihisar çarşısını gezen Vali Tuna, vatandaşlarla sohbet etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber