Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mart 2015 - 15:23 Yorum: 0

Vali Türker, Finike'yi ziyaret etti

Antalya Valisi Türker, Finike ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu

Vali Türker, Finike'yi ziyaret etti

ANTALYA (AA) - Antalya Valisi Muammer Türker, Finike ilçesini ziyaret etti.

Finike'deki ziyaret ve incelemelerinde Vali Türker'e, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dallı eşlik etti.

Finike Hükümet Konağı'nda Kaymakam Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarılar tarafından karşılanan Vali Türker, Yakut'tan,ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı. Kaymakamlığın ardından Finike Belediyesini ziyaret eden Türker, Büyükşehir Yasası ile ilçe belediyelerinin yükünün arttığını belirterek, Belediye Başkanı Sarılar'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin'i de makamında ziyaret eden Vali Türker, beraberindeki protokol ile Finike çarşısını gezdi. Türker, daha sonra protokol üyeleriyle ilçedeki marinayı ziyaret etti

Vali Türker, Finike'de portakal paketleme tesisi, Limyra Antik Kenti, Kafi Baba ve Bedir türbelerini de gezdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber