Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Kasım 2014 - 22:08 Yorum: 0

Vali Türker'in Domatexpo ziyareti

ANTALYA (AA) - Antalya Valisi Muammer Türker, Kumluca ilçesinde 3. Domates Yetiştiriciliği ve Teknolojileri Fuarı'nı (Domatexpo) ziyaret etti. Kaymakam Canan Hançer Baştürk'ten ilçe hakkında...

Vali Türker'in Domatexpo ziyareti

ANTALYA (AA) - Antalya Valisi Muammer Türker, Kumluca ilçesinde 3. Domates Yetiştiriciliği ve Teknolojileri Fuarı'nı (Domatexpo) ziyaret etti. 

Kaymakam Canan Hançer Baştürk'ten ilçe hakkında brifing alan Türker, daha sonra Kumluca Toptancı Hali'nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Domatexpo'yu ziyaret etti. Stantları gezen Türker, bazı ürünlerin de tadına baktı. 

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ile firma yetkilileri, fuar ve ilçedeki tarımsal faaliyetler hakkında Türker'e bilgi verdi.

Çetinkaya, ziyaret sonunda Türker'e plaket takdim etti. 

Türker, ardından Kumluca Ticaret Odası'nda Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısına başkanlık etti.

Toplantıda, müteşebbis heyet başkan vekili, yönetim, denetim kurulları asil ve yedek üye, organize sanayi bölgeleri üst kurul temsilci seçimleri ile ekim ayı mizanı ve dönemsel raporlar görüşülerek, karara bağlandı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber